El València no passa de l'empat en el penúltim tràmit de la Lliga (1-1)

L'equip de Bordalás només té l'última jornada, a Mestalla, per a trencar la ratxa de huit partits sense guanyar

L'entrenador del València, José Bordalás (en el centre) aplaudeix els seus jugadors durant el partit contra l'Espanyol
L'entrenador del València, José Bordalás (en el centre) aplaudeix els seus jugadors durant el partit contra l'Espanyol / Agència Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
13 de maig 2022 - 17:44 Actualitzat: 14 de maig 2022 - 21:12

L'Espanyol i el València han empatat a un en l'RCDE Stadium gràcies als gols en la primera part de Maxi Gómez, primer, i de Raúl de Tomás, quasi al descans.

L'equip de Bordalás buscava trencar la ratxa negativa de set partits sense guanyar, des que ara fa vora dos mesos va véncer l'Elx al Martínez Valero. Una xifra que augmenta a huit i que podrà trencar a Mestalla, contra el Celta, en l'últim partit de Lliga.

José Luis Gayà ha reaparegut després de complir la seua sanció, encara que el Comité d'Integració de la Reial Federació Espanyola de Futbol li ha proposat una nova sanció de quatre partits per criticar els àrbitres.

Un altre que serà sancionat i no podrà jugar l'última jornada és Omar Alderete, que ha complit cicle d'amonestacions en veure una nova targeta groga. Si el València no executa l'opció de compra, el disputat hui a Cornellà de Llobregat haurà sigut el seu últim duel amb la camiseta valencianista.

També et pot interessar

stats