L'Elx suma un punt agredolç

L'equip franjaverd continua sense guanyar però rescata almenys un empat en la visita a l'Espanyol

Verdú celebra el gol de l'empat
Verdú celebra el gol de l'empat / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
22 d'octubre 2022 - 21:36 Actualitzat: 23 d'octubre 2022 - 16:33

La primera victòria de la temporada se li resisteix a l'Elx. L'equip franjaverd continua sense saber què és guanyar després d'onze jornades i després d'empatar a dos contra l'Espanyol, en un partit en què s'ha avançat en el marcador i ha pogut acabar perdent.

Els de Jorge Almirón han començat dominant i Pere Milla ha inaugurat el marcador en el minut 11 amb un gran gol. L'alegria ha durat massa poc. Javi Puado, 13 minuts més tard, ha tornat a posar la igualada en el marcador. I les coses s'hagueren complicat encara més si no haguera sigut pel VAR. Heliberton Palacios ha vist la roja directa poc abans del descans, però l'àrbitre, a instàncies del VAR, li ha canviat el color de la targeta i el colombià ha pogut seguir jugant.

Almirón ha introduït canvis en la represa i l'equip ha millorat, però les facilitats defensives han permés als catalans pegar-li la volta al partit. Braithwaite ha marcat el 2-1 a plaer i poc després Fidel, que havia reaparegut després de cinc setmanes sense jugar, s'ha retirat lesionat. No pintava bé la cosa, però en una acció d'estratègia en el minut 82 Gonzalo Verdú ha fet l'empat a dos. Encara ha pogut passar de tot, però el travesser ha evitat que l'Espanyol s'enduguera els tres punts en l'últim sospir.

El punt no és dolent, però l'Elx només en suma quatre de 33. La setmana que ve contra el Getafe ja només val guanyar per a no quedar-se despenjat.