Espanyol-Castelló: a donar la sorpresa

Els orelluts estan obligats a sumar a casa del líder per a eixir dels llocs de descens.

Els jugadors del Castelló celebren un gol al Castàlia
Els jugadors del Castelló celebren un gol al Castàlia / La Liga.

El Castelló visita aquest diumenge un dels camps més complicats de la categoria, l’RCDE Stadium, per a enfrontar-se a l’Espanyol, líder i màxim candidat a l’ascens a Primera. Els orelluts estan obligats a sumar per a acabar la primera volta de la Lliga fora dels llocs de descens. L’entrenador alb-i-negre, Óscar Cano, ha assegurat que la doble derrota contra el Tenerife en Lliga i en Copa del Rei no els ha minat la moral, encara que ha admés que el seu destí “és patir fins a l’última jornada”.

Cano ha assegurat que no renuncien a donar la sorpresa davant el líder de la categoria: “Som conscients de qui som i de contra qui lluitem, però cal aferrar-se a la probabilitat, per mínima que siga, que puguem pescar alguna cosa allí”. El tècnic granadí ha valorat que el Castelló ha reduït les virtuts i el potencial dels equips als quals s’ha enfrontat, però ha lamentat que els partits sempre cauen del costat del rival per la falta de contundència.

L’entrenador ha dit que se sent responsable de la situació de l’equip però ha reclamat “anar al mercat amb determinació” per a incorporar nous futbolistes per a poder assolir l’objectiu de la permanència. El principal objectiu en aquest mercat de gener és reforçar la faceta golejadora, ja que són un dels equips que menys gols fan de la competició. Cano recupera Jorge Fernández, que ja va disposar de minuts en el partit de Copa contra el Tenerife, però té les baixes de Carles Salvador, César Díaz, David Cubillas i Óscar Whalley. A més, el club ha comunicat un positiu en Covid-19 entre els jugadors de la plantilla.

L’Espanyol i el Castelló no es veuen les cares des de fa vora 27 anys, quan els catalans van golejar els orelluts (0-5) al Castàlia. Els alb-i-negres no han pogut guanyar els pericos en els últims deu enfrontaments entre ells, però en l’última visita al camp de l’Espanyol al novembre de 1993, Sarrià en aquell moment, van empatar a zero. Per a trobar una victòria visitant del Castelló cal retrocedir fins a 1944 (0-1, en Primera).

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la bandaDes de la banda, a les 21:00 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de Patrícia Campos.

També et pot interessar

stats