Espanya venç Albània amb gols de Ferran i Olmo (2-1)

El groguet Yéremi ha assistit el de Foios només tres minuts després d'entrar al camp

Ferran regateja un futbolista d'Albània
Ferran regateja un futbolista d'Albània / Agència Efe

En la seua tornada a Catalunya, la selecció espanyola ha guanyat aquest dissabte la d'Albània (2-1) gràcies a un gran gol de Dani Olmo en el minut 90, després que Uzuni igualara el gol de Ferran Torres.

A més del debut del porter del Brentford anglés David Raya, Luis Enrique ha apostat pels valencians Pau Torres i Ferran Torres en l'once inicial, mentre que els valencianistes Carlos Soler i Hugo Guillamón, i Yéremi Pino, del Vila-real, s'han quedat a la banqueta.

L'eixida del futbolista canari en el minut 72 ha sigut decisiva perquè, tres minuts després, ha assistit Ferran perquè el de Foios obrira el marcador amb una rematada ajustada al pal. Però en una acció aïllada, en el minut 85, Uzuni ha desviat una cessió de Pau Torres a Raya per a marcar l'empat.

En l'últim sospir, Dani Olmo ha anotat el gol de la victòria en una rematada col·locada a l'esquadra. Espanya ha disputat així el primer partit del 2022, any en què jugarà el Mundial de Qatar.