Espanya tanca l'Arnold Clark Cup amb un triomf de prestigi

La selecció entrenada per Jorge Vilda ha vençut 1-0 el Canadà, la campiona olímpica, amb un gol d'Alexia Putellas, que s'ha endut la bota d'or del torneig

Alexia Putellas celebra el gol
Alexia Putellas celebra el gol / Twitter: @SeFutbolFem

La selecció espanyola femenina de futbol ha acabat la participació en l'Arnold Clark Cup, un torneig preparatori per a l'Eurocopa d'aquest estiu, amb una meritòria victòria (1-0) contra el Canadà, la campiona olímpica. Aquest triomf no li ha servit a l'equip entrenat per Jorge Vilda per a guanyar el trofeu, que s'ha endut Anglaterra, la selecció amfitriona, per major diferència de gols.

Les seleccions d'Espanya i Anglaterra han completat els tres partits del torneig, que les enfrontava a Alemanya i al Canadà, amb cinc punts després de dos empats i una victòria. En el duel directe, el partit va acabar amb empat a zero, però Anglaterra va guanyar Alemanya 3-1, mentre que l'única victòria espanyola va ser per la mínima.

Almenys l'equip de Jorge Vilda s'ha endut dos trofeus individuals: el de millor jugadora del torneig per a Athenea del Castillo, i el de màxima golejadora, que ha sigut per a Alexia Putellas, autora de dos gols. La futbolista catalana suma així un nou reconeixement en l'any en què ha guanyat el Baló d'Or.

Dues jugadores valencianes han participat en aquest torneig i tenen moltes opcions de fer-ho també en l'Eurocopa: la portera alacantina Sandra Paños i la defensa d'Aielo de Malferit Ivana Andrés. També ha estat convocada la futbolista sevillana del Llevant Irene Guerrero.

També et pot interessar

stats