Espanya, a semifinals i als Jocs Olímpics

El combinat espanyol certifica passar de ronda guanyant per 5 a 0 a Polònia.

Pablo Fornals celebra el seu gol contra Polònia
Pablo Fornals celebra el seu gol contra Polònia / Efe

La selecció sub-21 es jugava passar a semifinals en el partit que l’enfrontava a Polònia i ho ha aconseguit marcant-li 5 gols. La Rogeta era segona de grup després de perdre contra Itàlia i guanyar a Bèlgica, així que havien de fer números perquè per a les semifinals només es classificaven el guanyador de cadascun dels tres grups i el millor segon. 

Els homes entrenats per Luis de la Fuente han eixit a totes. Han imposat un ritme frenètic i han cercat la porteria polonesa des del primer minut. El primer gol d’Espanya ha arribat en el minut 15. El castellonenc Pablo Fornals ha rematat un centre des de l’esquerra d’Aaron. 

El segon gol de la selecció sub-21 el marcava Oyarzabal després d’una gran internada a l’àrea i 5 minuts després, Ayala feia el tercer. Tot un premi després d’estavellar dos balons en el pal. Espanya firmava una gran primera part. 

En la segona part, el guió ha continuat igual. Espanya ho intentava amb ganes, i tant Ceballos com Fornals han disposat de dos bones ocasions. En el minut 59, Oyarzabal s’ha lesionat i ha sigut retirat del camp en llitera. En el seu lloc ha eixit Borja Mayoral, davanter del Llevant la temporada passada. 

La selecció es mostrava intractable i Ceballos per fi aconseguia el quart per a Espanya, amb un llançament de falta que ha entrat per tot l’escaire de la porteria polonesa en el minut 70 del partit. 

El quint gol ha sigut de Borja Mayoral després d’una passada de Dani Olmo. Amb este resultat, Espanya jugarà les semifinals de l’Europeu i els Jocs Olímpics de Tòquio. 

Cal remarcar també la bona actuació del porter de Xàbia, Antonio Sivera, titular en el partit de hui, i el debut de Manu Vallejo, futur jugador del València.

També et pot interessar

stats