Espanya reafirma el lideratge del grup B en el camí cap al Mundial (0-7)

La selecció ha guanyat clarament Hongria a Budapest, amb gols d'Esther (2), Mariona (2), Amaiur (2) i Athenea

Amaiur celebra un dels gols
Amaiur celebra un dels gols / Twitter: @SeFutbolFem

La selecció espanyola de futbol ha donat un altre pas en el camí cap al Mundial 2023 d’Austràlia i Nova Zelanda. L’equip que entrena Jorge Vilda ha tornat a golejar en el segon partit de classificació i ha reafirmat el primer lloc en el grup B. La víctima aquesta vegada ha sigut Hongria (0-7).

Després de la contundent victòria contra les Illes Fèroe (0-10), en un partit que va servir perquè les jugadores amb menys protagonisme tingueren minuts i es reivindicaren, Jorge Vilda ha optat per un equip més reconeixedor davant de les hongareses.

Espanya no ha donat opció al rival i en el minut 8 ja guanyava gràcies a un gol de l’exllevantinista Esther González, que poc després ha fet el segon. Mariona Caldentey ha ampliat l’avantatge abans del descans amb el 0-3, que deixava el duel pràcticament sentenciat. Mariona de nou, Athenea Castillo i Amaiur Sarriegi, per partida doble, han arredonit la festa (0-7).

Amb aquest triomf Espanya suma sis punts en els dos primers partits de la classificació del Mundial 2023, amb 17 gols a favor i cap en contra.