Espanya no passa de l'empat en l'estrena en la Nations League

Morata avança la selecció, però Ricardo Horta empata per a Portugal en el tram final del partit

Carlos Soler lluita per un baló amb Bernardo Silva
Carlos Soler lluita per un baló amb Bernardo Silva / Julio Muñoz (Efe)

La selecció espanyola no ha pogut superar Portugal en el primer partit de la fase de grups de la Nations League. Els de Luis Enrique han empatat a un gol, en un xoc molt igualat en el qual ha eixit d'entrada amb els tres valencians: Carlos Soler, Ferrán Torres i Pau Torres. També destacava que en el quadre lusità, el seleccionador portugués, Fernando Santos, havia deixat Cristiano Ronaldo en la banqueta.

Espanya s'ha avançat en la primera part gràcies a un gol de Morata després d'un contraatac molt ben portat primer per Gavi i després per Sarabia, que ha servit al davanter madrileny.

El gol de l'empat ha vingut també en un contraatac, en què l'exjugador del València Joao Cancelo se n'ha anat per la banda i ha posat un centre mil·limètric perquè Ricardo Horta, en el segon partit en la selecció, deixara el marcador empatat.

La selecció espanyola encara ha de jugar tres partits més en aquesta tanda, abans de les vacances d'estiu. El següent serà contra la República Txeca, el pròxim diumenge al país de l'est d'Europa. Després viatjaran a Suïssa per enfrontar-se al combinat helvètic, i acabaran, de nou a Espanya, on jugaran el quart partit de la fase de grups contra la República Txeca.

També et pot interessar

stats