Espanya goleja i s'agrada contra la dèbil Islàndia en el camí cap a Qatar

La selecció es dona un festival de futbol amb un magistral Carlos Soler i Yeremi Pino s'estrena com a golejador amb Espanya. Hugo Guillamón ha sigut titular amb la 'roja'

ESPAÑA ISLANDIA
Álvaro Morata felicita Carlos Soler, després de marcar el primer gol / Foto: Efe
29 de març 2022 - 22:46

Espanya ha guanyat amb autoritat Islàndia, tancant l'última finestra de seleccions abans de començar la Lliga. A partir d'ara, els jugadors se centraran en els objectius dels seus clubs. El 5-0 final és una mostra mostra de la superioritat de la roja a Riazor. Dos gols d'Álvaro Morata, altres dos gols de Pablo Sarabia i un del groguet Yeremi Pino li han donat la victòria que confirma amb gols les bones perspectives del col·lectiu que dirigeix Luis Enrique. Tots els gols han arribat per la banda esquerra, on primer amb Jordi Alba i després amb Marcos Alonso han creat el major perill.

El tècnic asturià ha optat per fer debutar Hugo Guillamón, però en el centre de la defensa. A més, el també valencianista Carlos Soler en el mig del camp i el groguet Yeremi Pino també han estat en l'onze inicial.

Li ha costat molt a Espanya obrir la llanda dels nòrdics. Koke, Carlos Soler i Yeremi Pino han tingut ocasions. En el minut 37 s'ha avançat per mitjà d'Álvaro Morata, amb la connexió valencianista: Guillamón assisteix, Soler deixa passar el baló i Morata marca. Només dos minuts després, un penal a Dani Olmo el transforma en gol també Álvaro Morata.

Soler dirigeix, Yeremi marca

A penes començar la segona part, el tercer, i també amb Carlos Soler en l'inici de la jugada. Jordi Alba centra i Yeremi, quasi d'esquena, marca. El domini absolut d'Espanya, tot i l'avantatge en el marcador, ha sigut total. En el 60, novament en una jugada iniciada per Soler, la centrada de Marcos Alonso l'ha rematada Pablo Sarabia a gol. Els dos acabaven d'entrar al camp. La jugada del cinqué gol, un calc, amb els dos mateixos protagonistes, i doblet de Sarabia. Abans, un ovacionat Carlos Soler ha eixit del camp després d'una gran actuació.