Espanya goleja Moldàvia amb protagonisme de la granota Eva Navarro (10-0)

La jugadora del Llevant, amb només 19 anys, va marcar el seu primer gol amb la selecció absoluta.

La jugadora del Llevant, Eva Navarro, va marcar el seu primer gol amb la selecció absoluta
La jugadora del Llevant, Eva Navarro, va marcar el seu primer gol amb la selecció absoluta / @SeFutbolFem.

La selecció espanyola de futbol va fer aquest divendres un pas més cap a l'Eurocopa d'Anglaterra de 2022 en véncer per un més que contundent 10-0 la de Moldàvia en un partit disputat a Las Rozas (Madrid).

La jugadora del Llevant Eva Navarro, amb només 19 anys, va contribuir a la golejada amb el nové gol. Natural de la localitat murciana de Iecla, Navarro va debutar el 17 de maig de 2019 a les ordes de Jorge Vilda després de proclamar-se campiona de l'Europa i del món sub-17 i subcampiona mundial sub-20 amb Espanya. “He complit un somni”, va dir l'atacant quan va acabar el partit.

Una altra jugadora del conjunt granota, Irene Guerrero, va eixir al camp en el minut 77 en substitució de Laia Aleixandri. Precisament aquesta jugadora de l'Atlètic de Madrid va ser convocada per a substituir l'exjugadora del València i del Levant Ivana Andrés, nascuda a Aielo del Malferit i actualment jugadora del Reial Madrid. Una altra jugadora valenciana, l'alacantina Sandra Paños, havia sigut convocada, però una lesió li va impedir concentrar-se.

El pròxim compromís, que havia d'haver-se jugat el pròxim dimarts contra Polònia, no es jugarà per positius en Covid-19 en el combinat polonés. La UEFA haurà de confirmar l'ajornament i establir una nova data per al partit valedor per a la fase de classificació de l'Eurocopa Femenina d'Anglaterra 2022.

També et pot interessar

stats