Espanya derrota a Itàlia (2-1) i s'enfrontarà a Croàcia en la final de la Lliga de Nacions

Serà diumenge (20:45 hores) a la ciutat neerlandesa de Rotterdam.

El groguet Yeremi Pino ha sigut titular i ha marcat el primer gol
El groguet Yeremy Pino ha sigut titular i ha fet el primer gol / Twitter: @SeFutbol

Un gol de Joselu Mato en el minut 88, aprofitant un rebuig després d'un tret de l'exgroguet Rodri Hernández, ha donat el triomf a la selecció espanyola contra la d'Itàlia (2-1) i l'accés a la final de la Lliga de Nacions 2023.

Quan el duel s'encaminava a la pròrroga, com en la primera semifinal entre els Països Baixos i Croàcia, el jugador de l'Espanyol ha marcat el seu tercer gol en el tercer partit com a internacional, per a donar el triomf a Espanya.

El també jugador del Vila-real Yeremy Pino ha fet el primer gol de la roja i Ciro Immobile, de penal, ha empatat abans del descans. La selecció espanyola disputarà la seua segona final en tres edicions de la Lliga de Nacions.