Espanya derrota Anglaterra 1-2 en el debut de Luis Enrique

El Martínez Valero acollirà el següent partit de la selecció.

Els jugadors celebren el gol de Rodrigo.
Els jugadors celebren el gol de Rodrigo.

La selecció espanyola de futbol ja està a Elx on dimarts s'enfrontarà a la subcampiona del món, Croàcia, en la Lliga de les Nacions. Aquest encontre serà el sext que l'absoluta dispute al Martínez Valero, un estadi que no ha vist perdre mai la Roja.  Serà, a més, el primer de la Lliga de les Nacions que es jugue a Espanya.  Aquest dissabte, la selecció espanyola s'estrenava en la competició. Debut de Luis Enrique en l'escenari més desitjat; el mític Wembley assitia al primer partit de l'era de l'asturià i també a la victòria d'una selecció que feia 37 anys que no guanyava allí. 

Ho hagueren d'aconseguir després de remuntar un gol de Rashford. Saúl estrenava el seu compte golejador amb l'absoluta, després d'una assistència de Rodrigo Moreno. El valencianista va ser un dels millors jugadors del partit, va anotar el gol de la victòria i va sumar els tres primers punts del torneig. Punts que deixen Espanya com a líder del grup.

Una nova competició amb premi

En la Lliga de les Nacions participen un total de 55 seleccions repartides en 4 divisions depenent del coeficient UEFA. Cada divisió té quatre grups i Espanya, novena en el rànquing, ha quedat encuandrada en el grup quart de la lliga A, amb Croàcia i Anglaterra, finalista i semifinalista de l'últim Mundial. 

Els primers de cada grup jugaran la Final Four de la Lliga de les Nacions i a més obtenen un lloc en la repesca per a l'Eurocopa. És a dir, les 4 millors seleccions del torneig, si no es classifiquen abans pel mètode tradicional, tenen una manera més d'accedir a la competició europea mitjançant uns play-offs. Una altra forma d'evitar que seleccions de les anomenades grans es queden fora de l'Eurocopa 2020.   

També et pot interessar

stats