Espanya debuta en l'Eurocopa amb golejada (4-1)

L'equip entrenat per Jorge Vilda s'ha refet al gol inicial de Finlàndia amb les dianes d'Irene, Aitana, Lucía i Mariona

Aitana celebra un dels gols
Aitana celebra un dels gols / Miguel Toña (Efe)
08 de juliol 2022 - 19:59

La selecció espanyola femenina ha iniciat l'Eurocopa d'Anglaterra amb bon peu. L'equip entrenat per Jorge Vilda ha guanyat 4-1 Finlàndia en el debut a la competició continental, en un partit que s'ha complicat pel matiner gol de Finlàndia, abans que es complira el primer minut de joc.

Espanya no s'ha posat nerviosa i ha començat a assetjar l'àrea finlandesa buscant l'empat. El gol s'ha resistit: l'àrbitra n'ha anul·lat un i Leila s'ha trobat amb el travesser. Però la insistència ha obtingut la recompensa en el minut 26: Irene Paredes ha estrenat el compte golejador espanyol amb una rematada de cap a la treta d'un córner. Aitana Bonmatí, poc abans del descans, ha completat la remuntada amb una nova rematada de cap.

Ja en la represa, Lucía García ha marcat el gol de la tranquil·litat i, en temps afegit, Mariona Caldentey, de penal, ha arredonit la golejada en l'estrena a l'Eurocopa. I Alexia Putellas, lesionada un dia abans de l'inici de la competició, ho ha celebrat des de la graderia com si haguera estat en la gespa.

La pròxima cita de la selecció serà dimarts, a les 21:00 h, contra Alemanya.