Espanya es complica el Mundial de Qatar

Suècia lidera el grup, amb un partit menys

Carlos Soler, debut amb gol
02 de setembre 2021 - 22:49

Espanya va caure per la mínima a Estocolm (2-1) contra Suècia, que és el nou líder del grup, amb dos punts més (9) que la roja i un partit menys, quatre dels nòrdics pels cinc que han jugat ja els espanyols.

Luis Enrique li va donar l'alternativa a Carlos Soler, i ho va fer en un partit cabdal en el camí cap a Qatar. Amb la base de l'Euro, i el del València CF en l'onze inicial. És el jugador 24 que debuta amb el tècnic asturià. I només va necessitar cinc minuts per a marcar el primer gol com a internacional absolut. Brutal. Entrant des de la segona línia, com li agrada, ha recollit un baló a l'esquena i, sense deixar-la botar, ha batut Olsen. Això sí, un minut després, Soler ha participat en el gol suec, amb una indecisió amb ell que Isak, el davanter de la Reial Societat, ha aprofitat. Empat a un gol, un resultat amb què s'ha arribat al descans.

Suècia, una allau

Suècia va emprendre la segona part llançada, amb gran desplegament físic. Al cap d'onze minuts, Kulusevski es va esmunyir per l'esquerra i Claesson va fer el 2-1. Espanya contra les cordes. Ni els canvis, sobretot l'entrada del potent Adama Traoré, ni el domini del baló va servir als de Luis Enrique per a generar ocasions clares de gol, tot i que van dominar el baló. Suècia, a la contra, va poder sentenciar, sobretot en una acció d'Isac que Laporte va evitar. Espanya jugarà al Vivero de Badajoz contra Geòrgia, amb la urgència de guanyar i esperar una entropessada dels suecs.