Espanya cau contra Suïssa i perd el lideratge (1-2)

Els de Luis Enrique hauran de guanyar dimarts a Braga contra el nou líder Portugal si volen estar en la fase final

El groguet Yéremi Pino executa un llançament de falta
El groguet Yéremi Pino executa un llançament de falta / Juan Medina (Reuters)

La selecció espanyola de futbol perd el lideratge del grup després de caure contra Suïssa, 1-2, en la penúltima jornada de la fase de grups de la Lliga de les Nacions.

El jugador del Vila-real Pau Torres ha sigut l'únic jugador valencià en l'onze titular de Luis Enrique, on hi havia sis jugadors del Barça. En la segona part han entrat l'exvalencianista Carlos Soler, ara en el PSG, i el groguet Yéremi Pino.

En la seua tornada 19 anys després a Saragossa, La Roja ha perdut víctima d'una mala primera meitat i la feblesa defensiva. Al cap de 21 minuts, un gol de cap de Manuel Akanji ha posat amb avantatge Suïssa.

La reacció espanyola ha arribat en la segona part, amb el gol de l'empat de Jordi Alba en el 55, que només ha durat tres minuts. Un altre error de marcatge en un servei de córner ha acabat amb el gol d'Embolo, que ha donat el primer triomf de la història de Suïssa en territori espanyol.