Espanya, campiona d'Europa de futbol sub-19

El combinat entrenat per Santi Denia supera 0-2 Portugal amb doblet del valencianista Ferran Torres.

Ferran Torres, autor dels dos gols
Ferran Torres, autor dels dos gols
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Rodolf Ferrer
Antolín Miñana
27 de juliol 2019 - 23:43

Espanya s'ha proclamat per huitena vegada campiona d'Europa sub-19. Els jugadors que entrena Santi Denia han sigut superiors en tot moment en el partit disputat a l'Estadi Republicà Vazgen Sargsyan d'Erevan (Armènia). Gran torneig de la selecció espanyola, que ha superat Portugal, la vigent campiona. Eixia d'inici el combinat espanyol amb el jugador valencià Abel Ruiz i els valencianistes Hugo Guillamón i Ferran Torres. L'interior de Foios ha sigut el vertader protagonista de la final, amb dos potents tirs amb la cama esquerra que han acabat en gol i que li han donat a Espanya el campionat. 

Ferran Torres, immillorable

Emulant el també valencianista Kang-in Lee, millor jugador del Mundial sub-20, Ferran Torres ha tingut una destacada actuació no només a la final, també durant tot el campionat. El futbolista valencià ha fet un partit perfecte liderant una atac contundent i amb el màxim control. A la semifinal va ser l'autor de l'últim llançament de penal que suposava el pas a la final. En el partit decisiu l'esperava Portugal, selecció amb la qual Espanya havia empatat a 1 en aquest mateix torneig, fa només 10 dies. 

La huitena

El xiulit final ha suposat l'esclat d'alegria entre la banqueta i el cos tècnic de la selecció espanyola, així com la decepció per als jugadors portuguesos. La alegria espanyola és la que proporciona guanyar el títol per huitena vegada. I seria l'onzena si es comptaren les tres que el combinat espanyol va guanyar quan el torneig s'anomenava Torneig Juvenil de la FIFA. 

També et pot interessar

stats