Espanya apunta sense pólvora a l'Eurocopa (0-0)

L'amistós contra Portugal ha servit perquè els dos països presenten la candidatura conjunta per a organitzar el Mundial 2030

Jose Luis Gayà controla un baló
Jose Luis Gayà controla un baló / Twitter: @SeFutbol

La selecció espanyola ha empatat sense gols contra Portugal en el primer partit de preparació de l'Eurocopa 2020, un duel que ha tingut la presència de quasi 15.000 espectadors a les graderies de l'estadi Wanda Metropolitano.

La igualtat ha marcat un amistós que ha deixat una primera meitat poc vistosa i una segona més oberta, en la qual falta d'encert dels davanters ha provocat la falta de gols.

Els valencians José Luis Gayà (València), Ferran Torres (Manchester City) i Pau Torres (Vila-real) han sigut titulars, mentre que el també groguet Gerard Moreno ha eixit quan faltaven quinze minuts de joc.

Candidatura conjunta

El partit també ha servit perquè els dos països subscriguen l'acord per al llançament de la candidatura conjunta per a organitzar el Mundial de 2030. L'acte ha sigut a la llotja d'honor del Wanda amb la presència del rei Felip VI, el president de la república de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, i els presidents dels governs, Pedro Sánchez i Antonio Costa.

També et pot interessar

stats