Escribá: “L'equip no està tan lluny de guanyar fora com sembla”

El tècnic franjaverd ha destacat la importància de començar guanyant en una setmana que ha qualificat d'“importantíssima” per a eixir de la zona de descens

Escribá: “L'equip no està tan lluny de guanyar fora com sembla”

En la prèvia del partit contra l'Osasuna al Sadar, l'entrenador de l'Elx, Fran Escribá, ha destacat la importància de començar guanyant en una setmana que ha qualificat d'“importantíssima” per a eixir de la zona de descens, ja que hi ha nou punts en joc. El tècnic franjaverd ha assegurat que “l'equip no està tan lluny de guanyar fora com sembla”, tot i que ja acumula mig any sense véncer a domicili en la Lliga.

Escribá s'ha mostrat optimista davant les opcions de permanència: “L'equip està molt mentalitzat per a traure el màxim nombre de punts perquè creiem que som capaços de salvar-nos”. A més, ha subratllat que és bo afrontar les huit jornades que queden depenent d'ells mateixos per a aconseguir l'objectiu.

L'entrenador valencià ha elogiat l'Osasuna, un equip que lluita al màxim de principi a final: “És un equip intens i semblant a nosaltres, no quant a l'estil, sinó en l'esforç i l'entrega”. Escribá preveu un partit en què caldrà “lluitar cada jugada fins a l'últim moment i estar preparats per a segones jugades en les dues àrees”. A més, confia a minimitzar els errors defensius per a aconseguir guanyar a Pamplona, ja que “una victòria fa que el cansament siga menor”.

Escribá tindrà les baixes de Fidel i Guido Carrillo, dos jugadors importants en els seus esquemes. “Ningú va dir que açò haguera de ser fàcil. No hi ha motius per a entrar en el pessimisme”, ha conclòs.

També et pot interessar

stats