Escribá: "L’Atlètic és favorit, però clar que podem guanyar-los"

El tècnic franjaverd ha admés que l'empat pot ser un bon resultat, però no renuncia als tres punts perquè seria fer un salt enorme

Escribá: "L’Atlètic és favorit, però clar que podem guanyar-los"

En la prèvia del partit contra l’Atlètic de Madrid, l'entrenador de l'Elx, Fran Escribá, s’ha mostrat convençut de les opcions de victòria del seu equip.. “Són favorits i és lògic que així siga perquè ells lluiten per a guanyar la Lliga i nosaltres per la permanència, però això no impedix que l'equip xicotet puga véncer”, ha argumentat.

El tècnic franjaverd ha indicat que no els interessa “un intercanvi de colps” i que les opcions passen per “ser un bloc i estar tots junts defensant, perquè el rival és un equip que et porta al màxim”. A més, ha descartat ficar l'equip arrere, ja que, segons ell, és difícil sumar contra un gran sense mirar a la porteria rival. “Deixar-los a zero seria una gesta i nosaltres tindrem les nostres opcions”, ha afegit.

Escribá ha admés que l'empat pot ser un bon resultat “perquè sumar sempre ajuda”, però ha reiterat que no renuncia de bon començament “als tres punts perquè seria fer un salt enorme”. Pel que fa als rivals per la permanència, l’entrenador valencià ha assegurat que no fa comptes amb el seu calendari.

També et pot interessar

stats