Els escollits per a Qatar

Seleccions com la de França o els Estats Units ja han donat les seues convocatòries

Els escollits de la cita de Qatar

La selecció de França va donar a conéixer els noms dels 25 futbolistes que defendran el títol a Qatar. 

Una llista sense sorpreses i amb molta pólvora en l'atac, amb Mbappé, Dembélé o Benzema. Deschamps reconeixia que el madridista s'havia cuidat per tal d'arribar al Mundial.

L'icònic Empire State a Nova York era l'escenari triat per la selecció dels EUA per a donar a conéixer la seua llista. Els nord-americans, amb el valencianista Yunus com a ullet dret del seleccionador, tornen al Mundial. 

I amb focs artificials acomiadaven a Costa Rica la seua selecció. Els primers rivals d'Espanya rebien el caliu de l'afició en acabar el partit amistós contra Nigèria.

Un torneig que espera estar a l'altura. Com la gespa per on haurà de córrer el baló, que s'ha mantingut refrigerada en uns vivers gegants situats enmig del desert.

I també ben refrigerada hauran de mantindre a l'Argentina l'última ocurrència relacionada amb la Copa del Món. És el gelat a base d'almívar de llet amb què voldrien celebrar el Mundial de Messi. L'han batejat com el dolç Scaloneta, en homenatge a Scaloni, el seleccionador nacional.

També et pot interessar

stats