Les escales aguaiten l'esport base

Els pares i mares no poden entrar als recintes esportius, però alguns s'emporten escales per a enfilar-se a les tanques.

Pares i mares mirant el partit dels seus fills

Les noves restriccions sanitàries afecten de ple l'esport base. Els pares i mares no poden entrar als recintes esportius amb els fills i s'han de quedar fora. Molts d'ells s'emporten escales o aprofiten el que tenen a mà per a enfilar-se a les tanques, salvar el mur i mirar els partits.

Aquest dissabte, una desena de persones amb escales miraven el partit de futbol al camp de Les Sitges, a Burjassot. Fins i tot, algú portava prismàtics. La mateixa imatge es donava a les rodalies del camp de futbol del Col·legi Don Bosco, a València. En aquest espai hi havia persones damunt de cadires falcades amb pedres, i també una persona enfilada a una reixa en una posició arriscada. Un cotxe aparcat a la vorera servia perquè una parella poguera mirar el partit.

A Mutxamel, a la comarca de l'Alacantí, els pares i mares aprofitaven un depòsit d'aigua per a la mateixa finalitat. En moltes ocasions, segons ens ha confirmat el cap de Servei de la Policia Local de Paterna, José Vicente Caprani, els familiars dels xiquets s'ajunten fora sense respectar les distàncies de seguretat, i això ha posat en alerta alguns ajuntaments. Aquest cap de setmana, la Policia Local de Tavernes Blanques hagué d' intervindre per a dissoldre una acumulació de persones fora d'un camp de futbol.

Des de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana es demana que s'òbriguen els camps, ja que són espais oberts, i no representen cap perill de contagi.

També et pot interessar

stats