OFICIAL: Eray Cömert fitxa pel València CF

El club ha anunciat que signa fins el 30 de juny de 2026

El València ftixa Eray Cömert
El València ftixa Eray Cömert

Ja és oficial. El València CF fitxa el defensa central Eray Cömert. El suís signa amb l'entitat de Mestalla fins a juny de 2026.

Cömert, de 23 anys i 1,83 d'alt, arriba des del Basilea suís per a reforçar una de les parcel·les del joc que Bordalás més ha demandat, la defensa. El suís podria ser la parella d'Omar Alderete novament, amb qui ja va coincidir a Suïssa, situació que deixaria definitivament Diakhaby en la banqueta i podria avançar la posició de Guillamón al migcentre, més ara que Wass podria tindre el futur fora del club.

El jugador ha passat per totes les categories del Basilea i ha estat cedit en altres dos equips de Suïssa, Lugano i Sion, abans de fer-se un lloc fix en el primer equip suís.

Enguany ha participat en un total de 19 partits amb l'equip blau-i-roig en els que ha anotat un gol, i on ha pogut estar en fins a huit partits en competició europea.

A més, Cömert també és internacional amb el combinat del seu país, i ja ha participat en 9 partits, encara que no va poder entrar en la llista final de la passada Eurocopa.

També et pot interessar

stats