Els equips valencians de Segona B ja coneixen el calendari

Estan enquadrats en el grup III, subgrup B, amb els dos equips de les Illes Balears.

Equips que participen en el grup tercer de Segona B
Equips que participen en el grup tercer de Segona B / RFEF

Els huit equips valencians que aquesta temporada 2020-2021 competiran en la Segona Divisió B del futbol espanyol, CE Alcoià, Atlètic Llevant UE, Atzeneta UE, CF La Nucia, Hèrcules CF, Oriola CF, València Mestalla i Villarreal B CF, ja saben quin serà el seu grup i subgrup en el qual participaran per a intentar ascendir a Segona Divisió o a la Lliga SmartBank.

Concretament, estan enquadrats en el grup III, subgrup B, que compartiran amb els dos equips de les Illes Balears, la SCR Penya Esportiva i la UE Ibiza-Eivissa.

D'aquesta manera, els tres primers classificats del subgrup competiran contra els tres primers classificats del subgrup A en una altra Lliga a doble partit per a poder accedir al play-off d'ascens a la Lliga SmartBank, en la qual participaran els tres millors equips de cada grup i el millor quart.

Emparellaments de la primera jornada del grup tercer, subgrup B, de Segona B / À Punt NTC

Els equips classificats del quart al seté també participaran en una altra Lliga amb els seus homòlegs del subgrup A per a accedir a un play-off i optar a participar en la nova tercera categoria del futbol espanyol. Aquesta s'instal·larà en la temporada 2021-2022 i es dirà Primera Divisió Reial Federació Espanyola. També hi seran els equips que no hagen pogut ascendir a la Lliga SmartBank.

Els equips classificats del huité al dècim participaran, de la mateixa manera, per a poder accedir a la nova quarta categoria del futbol espanyol, que s'anomenarà Segona Divisió Reial Federació Espanyola, on també hi haurà els anteriors que no hagen pogut classificar-se en la Primera Divisió Reial Federació Espanyola.

Finalment, la resta d'equips no classificats es mantindran en la categoria immediatament inferior, que tindrà el nom de Tercera Divisió Reial Federació, on també es trobaran els millors equips de l'actual Tercera Divisió.

També et pot interessar

stats