Els equips valencians s'afermen en les primeres posicions de Segona RFEF

Només l'Alzira ha perdut en la jornada 13 i es queda un poc despenjat de les posicions que donen accés als play-offs

De dalt a baix i d'esquerra a dreta, accions dels partits de l'Atlètic Llevant, Eldenc, Hèrcules, Alzira, La Nucia i Intercity / À Punt Esports

La jornada 13 del grup cinqué de Segona RFEF ha sigut molt positiva per als interessos dels equips valencians, amb cinc victòries i només una derrota. L'Intercity, la Nucia, l'Hèrcules, l'Eldenc i l'Atlètic Llevant han guanyat i l'única desfeta l'ha patit l'Alzira. Tot i això, els sis representants valencians estan entre els onze primers classificats, i quatre d'ells, en llocs d'ascens directe o de play-off.

L'Intercity, imparable

L'Intercity continua en estat de gràcia. L'equip de Sant Joan d'Alacant ha guanyat 1-0 el Yugo Socuéllamos i enllaça ja deu jornades sense perdre. Per tant, els de Gustavo Siviero continuaran una setmana més com a líders del grup cinqué de Segona RFEF.

L'Intercity rebia un dels últims equips de la taula, però ha hagut de patir per a assegurar un nou triomf. Un solitari gol de Cristian Herrera ha sigut suficient per a sumar els tres punts, tot i que els de Siviero han acabat parint en els instants finals per a mantindre el resultat.

La Nucia es retroba amb el triomf

La Nucia segueix el rastre de l'Intercity. Després d'una ratxa negativa de resultats, l'equip de César Ferrando ha tornat a la senda de la victòria cinc jornades després. Els de la Marina Baixa han guanyat 0-3 el Mancha Real i són colíders amb 25 punts, els mateixos que el club alacantí.

Els de César Ferrando han tingut un partit còmode en la visita al Mancha Real i s'han avançat molt prompte en el marcador gràcies a un gol en pròpia porta. Calvo, abans del descans, ha encarrilat el triomf i Manu Viana ha tancat el partit amb el tercer i definitiu gol.

L'Hèrcules assalta el tercer lloc

L'Hèrcules ha enllaçat dues victòries seguides per segona vegada aquesta temporada. Els alacantins han guanyat 1-2 el Melilla, un dels equips capdavanters, i ascendeixen fins al tercer lloc del grup cinqué.

L'Hèrcules s'ha avançat en la primera part amb gols d'Aketxe i Carlos David, però ha hagut de patir de valent en la segona per a assegurar el triomf. Adri ha aturat un penal en la represa i el Melilla ha aconseguit reduir distàncies a les acaballes del duel, però els tres punts han viatjat cap a Alacant.

L'Eldenc, llançat

L'Eldenc segueix escalant posicions després d'una espectacular ratxa de quatre victòries i un empata en els cinc últims partits. Aquesta vegada l'equip de José Juan Romero ha vençut 0-1 l'Águilas amb un gol de Salinas.

Aquesta bona dinàmica de resultats permet l'Eldenc ocupar llocs de play-off d'ascens a Primera RFEF per primera vegada aquesta temporada.

Golejada de l'Atlètic Llevant

L'Atlètic Llevant ha abusat del cuer del grup, el Marchamalo, i l'ha acabat golejant per un contundent 1-7. Amb la tercera victòria en els últims quatre partits, el filial granota es queda fregant els llocs de play-off d'ascens.

L'Atlètic Llevant ha sentenciat el duel en la primera part, ja que se n'ha anat al descans amb un clar 0-3. Omar Faraj, amb quatre gols, ha sigut el gran protagonista del partit. Raúl Alcaina, amb dues dianes, i Sevikyan, amb una, han completat la golejada.

Derrota de l'Alzira

La nota negativa de la jornada ens l'ha donat l'equip de la Ribera, que no ha pogut sumar en la seua visita al San Javier (Múrcia) contra el Mar Menor. Els de Dani Ponz trenquen una ratxa de sis partits sense perdre contra un rival directe, ja que començava la jornada amb un punt menys i l'ha acabat amb un per davant.

Ubis, en l'equador de la segona part, ha marcat el gol que li ha donat els tres punts a l'equip murcià. L'Alzira tornarà al Suñer Picó per a iniciar una nova competició, la Copa del Rei, contra el Fuenlabrada.