Els equips valencians de Primera Divisió se'n van de vacances

Vila-real i València tornaran a competir la pròxima temporada, mentre que l'Elx ho farà en Segona Divisió

Els equips valencians se'n van de vacances
Els equips valencians se'n van de vacances

Els equips valencians que enguany han competit en Primera Divisió se'n van de vacances. Dos d'ells ho fan amb els deures fets; l'altre, sense complir l'objectiu i amb moltes obligacions de cara a l'inici de la nova campanya.

El primer d'ells és el Vila-real. L'equip groguet, que es va marcar l'objectiu de classificar-se per a Europa ho ha aconseguit. Cert és que la Champions League hauria sigut el màxim premi, però el cinqué lloc, i jugar l'Europa League es pot considerar com un final de temporada més que satisfactòria. Ara, el repte és confeccionar una plantilla competitiva per a la tornada a les diferents competicions.

Tot i que la temporada no ha sigut la millor, el València també ha aconseguit l'objectiu de mantenir-se en Primera Divisió. No era l'objectiu desitjat, però ha sigut prou després de la forma en què s'ha desenvolupat l'any.

Ara, el club de Mestalla té al davant un mes de vacances i la direcció el repte de configurar una plantilla amb moltes baixes entre jugadors que finalitzen contra i que finalitzen el seu període de cessió.

Finalment, l'Elx és l'equip amb més deures per davant. El seu descens a Segona Divisió obri un nou paradigma. La intenció és mantenir la major part del bloc possible, però la situació no convida a l'optimisme. La nova direcció esportiva ja treballa en el full de ruta.

També et pot interessar

stats