Els equips valencians jugaran amb els del sud d'Espanya en la Primera RFEF

Màlaga, Reial Madrid Castella o Còrdova són alguns dels grans rivals que tindran en la categoria

Així queden configurats els grups de la Primera RFEF la pròxima temporada
Així queden configurats els grups de la Primera RFEF la pròxima temporada

Els equips valencians ja coneixen el grup en què estaran enquadrats la pròxima temporada de Primera RFEF. El Castelló, l'Alcoià i l'Intercity jugaran en el grup II amb equips del centre, balears i el sud d'Espanya.

Així, els clubs han aprovat aquesta distribució nord-sud respecte de la d'est-oest, que també estava sobre la taula.

Una nova temporada en què s'espera que clubs com el Castelló tornen a lluitar per l'ascens i que l'Intercity i l'Alcoià es consoliden en la categoria i no passen problemes per a mantindre-s'hi o inclús puguen somiar a estar en les places altes d'aquesta.

No ho tindran fàcil. En el grup s'han quedat enquadrats diversos clubs que, per plantilla, pressupost i història aspiren a tornar al futbol professional al més prompte possible.

Un d'ells és el Reial Madrid Castella, que va perdre en el decisiu partit contra el Club Deportivo Eldense i s'hi manté un any més. També apareix per primera vegada en anys el Màlaga. El conjunt andalús, que fa pocs anys lluitava per entrar en Champions League, no passa pel seu millor moment en l'àmbit econòmic, social i esportiu. Acaba de baixar de Segona Divisió, però de segur que tractarà d'ascendir ja la pròxima temporada.

En la categoria també hi ha d'altres equips històrics com el Reial Múrcia, el Còrdova, que també va estar en Primera Divisió no fa tants anys; o el Recreativo de Huelva, el degà del futbol espanyol.

Així queda el grup II de la Primera RFEF:

Grup II de la Primera RFEF 2023-2024
Grup II de la Primera RFEF 2023-2024

Així queda el grup I de la Primera RFEF:

Grup I de la Primera RFEF 2023-2024
Grup I de la Primera RFEF 2023-2024

També et pot interessar

stats