Els equips valencians ja coneixen el rival en huitens de Copa del Rei

L'Alcoià rebrà l'Athletic Club, que va derrotar l'Eivissa en la ronda anterior

Els jugadors de l'Alcoià celebren un gol davant el Reial Madrid
Els jugadors de l'Alcoià celebren un gol davant el Reial Madrid

Els quatre equips valencians entre els setze que participen en el sorteig de huitens de final de Copa del Rei ja coneixen el rival. El sorteig dels onze equips de Primera Divisió, entre els quals es trobaven el Vila-real, el València i el Llevant, tres de Segona Divisió i dos de Segona Divisió B, com l'Alcoià, que va donar la sorpresa en derrotar el Reial Madrid a l'estadi del Collao per 2 gols a 1.

De fet, aquest equip ha sigut el primer a eixir en el sorteig. S’enfrontarà a l'Athletic Club de Bilbao. Els bascs arriben a l'eliminatòria després d’haver derrotat l'Eivissa per 1 gols a 2. L'equip que des de fa poc entrena Marcelino Garcia Toral és un dels que no va jugar les rondes prèvies per haver de disputar la Supercopa d'Espanya, una competició que va guanyar.

El segon dels equips valencians a eixir ha sigut el Vila-real. Els d'Unai Emery s'enfrontaran al Girona, de Segona Divisió. L'equip català, en plena batalla per entrar en les posicions que donen accés a la promoció d'ascens, va derrotar el Cadis per 2 a 0 amb dos gols de Valery.

Per la seua banda, el Llevant jugarà a Valladolid l’eliminatòria. Els de Paco López, que van passar in extremis en els penals, s'enfrontaran a l'equip de castellà, que va derrotar el Peña Deportiva per 1 a 4 amb polèmica després que els balears reclamaren alineació indeguda per part de l'equip blanc-i-violeta.

Finalment, l'últim dels equips valencians de Primera Divisió, el València, jugarà la seua eliminatòria contra un dels històrics del futbol espanyol. El Sevilla de Julen Lopetegui, cinqué de la classificació i un dels últims equips a guanyar la Copa del Rei, no posarà les coses gens fàcils. I encara menys, atenent que a causa del sorteig, el partit es jugarà a la capital andalusa per haver eixit la bola del Sevilla abans.

Els partits es disputaran entre el 26 i el 28 de gener.

Els enfrontaments de huitens de final són els següents:

Alcoià - Athletic Club

Navalcarnero - Granada

Girona - Vila-real

Rayo Vallecano - Barça

Almeria - Osasuna

Valladolid - Llevant

Sevilla - València

Betis - Reial Societat

També et pot interessar

stats