Els equips valencians ja coneixen el calendari de la Lliga 2019-2020

El sorteig s'ha dut a terme a la seu de la RFEF.

Emparellaments de la primera jornada de lliga 2019-2020
Emparellaments de la primera jornada de lliga 2019-2020

La Ciutat del Futbol de Las Rozas ha sigut l'escenari on s'ha celebrat el sorteig del calendari de la Lliga 2019-2020, que oferirà un total de 380 partits.

La competició lliguera arrancarà el 18 d'agost. Aquesta primera jornada ha deparat els següents emparellaments per als equips valencians: el València començarà la temporada al Mestalla contra la Reial Societat de Sant Sebastià. El Llevant tindrà també un equip basc com a primer rival en Lliga, serà l'Alabés i el partit es disputarà a l'estadi de Mendizorroza, mentre que el Villarreal CF s'estrenarà a l'Estadi de la Ceràmica contra el Granada.

D'altra banda, els duels directes entre equips valencians al llarg de la temporada seran els següents: el 8 de desembre, derbi entre Llevant i València a Orriols en la jornada 16, mentre que el partit de la segona volta es disputarà a Mestalla en dates falleres, el 15 de març, jornada 28. L'1 de desembre, amb la jornada 15 en joc, el València i el Villarreal CF es mesuraran al Mestalla, mentre que el duel a l'Estadi de la Ceràmica es disputarà el 22 d'abril, en la jornada 32. Per últim, els enfrontaments entre granotes i groguets seran els següents: el 25 d’agost, en la segona jornada de lliga i a l’Estadi Ciutat de València, Llevant-Villarreal i el 16 de febrer, en la jornada 24, Villarreal-Llevant a l'Estadi de la Ceràmica.

I l'última jornada de Lliga, que es disputarà el 24 de maig de 2020, oferirà els següents duels per als equips valencians de primera divisió: Sevilla-València, Llevant-Getafe i Villarreal-Eibar.

També et pot interessar

stats