Entrenador nou, victòria... segura?

Llevant i Getafe s'enfrontaran en el pròxim partit de Lliga amb un tècnic nou en cada banqueta

Javi Pereira i Quique Sánchez Flores, nous entrenadors del Llevant i Getafe
Javi Pereira i Quique Sánchez Flores, nous entrenadors del Llevant i el Getafe

El Llevant ha fet oficial la contractació de Javi Pereira com a nou tècnic de l'entitat granota. Un entrenador sense experiència com a primer entrenador en Primera Divisió, però amb molts anys d'experiència acumulada a les banquetes. L'extremeny, que arribarà en els pròxims dies per a fer-se càrrec de l'equip, i amb les mires posades a preparar el partit contra el Getafe de la setmana que ve, on s'espera que s'estrene de la millor manera possible.

Però el que farà especial l'encontre, serà precisament que l'equip madrileny també compta entre les seues files amb un nou entrenador, Quique Sánchez Flores. El madrileny, exjugador i exentrenador del València, també s'estrenarà amb el club del sud de Madrid en el partit contra el Llevant.

És per això que la dita "entrenador nou, victòria segura" serà impossible que es puga complir. Una frase que ha format part del vocabulari futbolístic habitual però que, aquesta vegada haurà d'elegir entre un bàndol o l'altre (o cap dels dos, en cas d'empat).

També et pot interessar

stats