Enis Bardhi també s'ha lesionat al soli i es perdrà el partit contra l'Athletic Club

La mateixa setmana, Postigo i Bardhi han patit la mateixa lesió, mentre que Melero estarà sis setmanes més de baixa.

La infermeria del Llevant s'ha omplit en dos dies amb les lesions de Bardhi i Postigo.
La infermeria del Llevant s'ha omplit en dos dies amb les lesions de Bardhi i Postigo.

Paco López no guanya per a disgustos abans del doble enfrontament de Lliga i Copa contra l'Athletic Club. En només dos dies, el migcampista Bardhi i el defensa Postigo han patit una lesió al soli. Al mateix temps, la lesió de Gonzalo Melero s'ha agreujat i és un contratemps important per a Paco López en la demarcació de migcentre. El tècnic llevantinista no pot disposar de Campaña, Radoja, Bardhi ni Melero en una posició vital per a l'equip. El calendari tan ajustat en una temporada atípica ha provocat diverses lesions de caràcter muscular. La més greu ha sigut la de Campaña, que ha necessitat cirurgia. En el cas de Gonzalo Melero s'ha optat per un tractament conservador que el tindrà de baixa sis setmanes.

Un altre migcampista que s'ha lesionat del bíceps femoral és Radoja. El club no ha donat terminis de recuperació. Els últims jugadors a caure han sigut Sergio Postigo i Enis Bardhi. El defensa es va notar unes molèsties en el calfament, dissabte, al Wanda Metropolitano i no va poder participar en el partit. Aquest contratemps va fer que jugara Róber Pier de central i Malsa al mig del camp quan la idea inicial de Paco López era reservar el jugador francés, que porta una gran càrrega de partits. Per la seua part, Enis Bardhi va completar els 90 minuts de joc.

Des del club no han donat un termini de recuperació per a les lesions de Postigo i Bardhi però habitualment el termini de recuperació està al voltant de les tres setmanes. El soli és un múscul que afecta el bessó i el tendó d'Aquil·les. La lesió està causada normalment per sobreesforços.

També et pot interessar

stats