Empat amb polèmica abans de la Copa (1-1)

Raül Garcia, de penal, ha empatat per a l'Athletic el gol del Llevant, també des dels 11 metres.

Roger Martí celebra l'1 a 0, des dels onze metres
Roger Martí celebra l'1 a 0, des dels onze metres / LaLiga.

El Llevant i l’Athletic Club han empatat a un, quan no falta ni una setmana per a la tornada de les semifinals de la Copa del Rei, que fara que de nou es troben els dos equips al Ciutat de València. Un penal polèmic convertit per Raúl García ha empatat el gol de Roger, també des dels onze metres.

El conjunt basc ha saltat al terreny de joc més intens que el seu rival, amb una pressió molt elevada i un joc ràpid i vertical, i ha avisat amb un parell d'ocasions molt clares en els primers deu minuts que s'han topat amb el porter Aitor Fernández.

El Llevant, mantenint la possessió, ha aconseguit espolsar-se de damunt el domini dels de Marcelino i, a la mitja hora de joc, De Frutos ha furtat una pilota en la medul·lar i s'ha plantat a l'àrea, on la tombat Unai Núñez. Roger Martí ha transformat la pena màxima i ha sumat el seu desé gol en l'actual campanya.

Després pel pas pels vestidors, l'Athletic ha tractat de buscar la porteria d'Aitor en per marcar l'empat. I ho ha aconseguit abans del quart d'hora de la represa, això sí, amb molta polèmica.

Nikola Vukčević ha arribat tard a un baló de ningú i, en l'intent de colpejar la pilota, ha tocat Álex Berenguer. O això havia semblat. En viu la jugada ha paregut penal, però, després de veure les repeticions, es veu com no hi ha contacte. L'àrbitre havia assenyalat la pena màxima i, tot i la revisió del VAR, no ha volgut veure repetida l'acció. Raúl García ha fet l'empat des dels onze metres.

En els últims minuts del partit els dos equips han firmat la pau, potser pensant ja en la guerra que els enfrontarà en sis dies, al mateix escenari, en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei. En l'anada, els dos equips també empataren a un.

També et pot interessar

stats