Empat insuficient del Villarreal a Zorrilla

Valladolid i Villarreal han empat a zero en un partit amb poquíssimes ocasions de gol.

Les escapades d'Ekambi, el més destacat del partit | R. García (Efe)
Les escapades d'Ekambi, el més destacat del partit | R. García (Efe)

El Villarreal CF continua enfonsat en el pou de la classificació. Ha empatat a zero amb el Valladolid a Zorrilla, on els groguets han mostrat ganes, però continuen amb una incapacitat absolutat per a fer gols i mantindre una continuïtat en el seu joc de toc durant els 90 minuts. Els de Javi Calleja es queden penúltims amb 19 punts, mentre que el Valladolid, que no es troba en un bon moment, en suma 26, sis més que el rival. En un altre moment un empat en casa del Valladolid no hauria sigut un mal resultat, però en la situació d'ofegament en què es troba el Villarreal aconseguir només un punt és clarament insuficient.

Una oportunitat de gol de Pedraza en la primera part

En la primer part, la millor oportunitat del Villarreal ha sigut al minut 40. Gerard li la deixa Fornals en l'àrea que alhora li la passa a Pedraza, que xuta amb força i provoca una gran intervenció de Jordi Masip, el guardameta del Valladolid.

 

El control del baló sempre ha sigut dels groguets, però aquesta primera part pot resumir-se en l'infatigable esforç de l'equip, però també en la seua incapacitat davant l'àrea contrària. Molt destacades les arribades de Toko Ekambi per la banda esquerra, pròpies d'un atleta, però que solen acabar en un no res. La millor, en el minut 34, però l'esprint del groguet es malbarata en l'àrea quan Alcaraz li roba el baló.

La segona part ha començat amb l'atac dels de Javi Calleja, en una clara demostració de la superioritat tècnica i de qualitat individual dels seus jugadors en comparació amb els de Valladolid. Els groguets han protestat una pressumpta mà dins l'àrea val·lisoletana, que el VAR ha descartat. Minuts després una altra jugada semblant s'ha produït en l'àrea del Villarreal, sense cap conseqüència punible.

El canvi de Fornals per Bacca no ha canviat res

    Al minut 71, després d'una segona part en la que cap equipa havia gaudit de cap ocasió, Calleja ha canviat Fornals per Bacca. El Valladolid ha xafat més l'àrea de Sergio Asenjo,que només en l'últim quart d'hora ha donat sensació d'algun perill, però sense crear cap jugada de gol. Al remat, uns per falta de tècnica, com ara el cas del Valladolid i altres perquè, tot i tenir-la, no saben o no poden transformar-la en ocasions de gol, el partit ha transcorregut entre la impaciència dels equips per aconseguir un millor resultat i la manca de bon futbol. Només a les acaballes del partit cada equip ha tingut una ocasió. En el cas del Villarreal l'aturada d'Asenjo ha servit, almenys, perquè el partit no acabara amb un guió que ja s'ha vist moltes voltes aquesta temporada. Perdre el partit en una jugada d'última hora del rival. Empat insuficient a Zorrilla, però no deixa de ser un punt en un camp complicat.

També et pot interessar

stats