Empat sense gols entre l'Al-Nassr i el València CF

Marcelino reparteix minuts en un amistós peculiar a l'Arabia Saudita

Empat sense gols entre l\'Al-Nassr i el València CF
Empat sense gols entre l'Al-Nassr i el València CF

El València CF ha empatat amb l'Al-Nassr de l'Arabia Saudita en el partit amistós homenatge a l'exfutbolista internacional saudita Fahad Al-Hurafi. El tècnic del València ha aprofitat el compromís a terres àrabs per a donar minuts a jugadors poc habituals com ara els joves Lato, Gonzalo Villar, Ferran Torres o Nacho Vidal, que hui han sigut titulars. Enfront tenien un equip reforçat amb estreles de l'univers futbolístic com ara Ronaldinho, Deco o Hernán Crespo. I tot en un ambient exòtic per als valencianistes, però sobretot amb molta humitat i a vora 40 graus de temperatura.

Amb aquests ingredients el partit, que s'ha disputat en dos meitats de només 30 minuts, ha començat amb un ritme molt baix; amb una intensitat poc habitual per a un equip entrenat per Marcelino. Els dos rivals buscaven desgastar-se poc i en la primera part el més destacat ha estat alguna genialitat aïllada de Ronaldinho i el moment del canvi d'Al-Hurafi, el protagonista de l'homenatge. Per part blanc i negra només pot rescatar-se alguna aproximació de Ferran Torres i Zaza.

Curiositat en l'inici de la segona meitat

La represa ha començat amb una curiositat que ha sorprés el València quan als tres minuts l'àrbitre ha parat el joc per a l'oració de les huit. Amb un partit tant peculiar per a l'equip de Mestalla, Marcelino no volia córrer cap risc i en la segona part ha repartit minuts entre els desplaçats. El tècnic sap que s'ha de complir amb els compromisos comercials del club, però no vol que això perjudique l'estat físic d'una plantilla que encara té dos partits de Lliga per a jugar.

Amb l'eixida de Guedes, Vietto i Mina a la davantera i amb la presència de Parejo al centre del camp els blanc i negres han tingut més presència i més possessió. Però tot i aquesta circumstància, el gol no ha fet acte de presència i l'amistós ha acabat zero a zero. Un partit de tràmit per al València que, això sí, almenys ha pogut fer caixa i reforçar la seua imatge de marca al món àrab. 

També et pot interessar

stats