Emotiu homenatge dels veterans del Llevant a Antonio Calpe

Antonio Calpe és una llegenda en majúscules del llevantinisme. El mític defensa dels anys seixanta i començament dels setanta va rebre un homenatge més que merescut al camp de futbol de la Malva-rosa. Els equips de veterans del Llevant i l'Alcoià, dos dels equips en què milità, van jugar un partit que acabà en 3 a 1 a favor del Llevant.

Emotiu homenatge dels veterans del Llevant a Antonio Calpe
Emotiu homenatge dels veterans del Llevant a Antonio Calpe

A més de marcar una època daurada del Llevant, Antonio Calpe va arribar a jugar sis temporades amb el Reial Madrid, i va ser internacional amb Espanya. Molts amics i aficionats que es van aplegar al camp de futbol de la Malva-rosa recordaren la seua rapidesa, la seua tècnica, la seua resistència i el joc net que va practicar durant anys. A més dels valors com a esportista, destacaren la seua qualitat humana.

Els equips participants en el partit d'homenatge, l'Alcoià i el mateix Llevant, l'Associació de Veterans del Llevant UE, l'Associació de Penyes, la Fundació i la Federació Espanyola de Futbol són algunes de les entitats que van lliurar estandards, banderoles, camisetes i altres regals de record a Antonio Calpe, que estigué acompanyat dels familiars en tot moment.

El seu germà Ernesto, que també va vestir la camiseta blaugrana, com el company durant anys Salvador Mut i l'exassistent Vicente Arastay, s'emocionaren parlant d'ell per a À Punt Mèdia. A més, estigueren presents en l'homenatge el president dels veterans, Sergio Ballesteros; Eduardo, que també va jugar en el Llevant i en l'Alcoià; Chumi, Miguel Ángel Ruiz, Pedreño, Ravel, Genaro, Mario Espinosa de los Monteros, Martí, Campuzano i una llarga llista de companys, amics, familiars i informadors.

En aquests casos, el resultat és el que menys importa, perquè queda col·lapsat per la unió entorn d'una persona estimada per tots els presents. Ara bé, finalment els veterans del Llevant van véncer per 3 a 1 els alcoians en un enfrontament fratern i sense cap incident destacable.

També et pot interessar

stats