Emery vol tancar la ferida del Camp Nou guanyant l'Alabés

Coquelin serà baixa en el partit per una lesió muscular a la cama dreta.

Unai Emery, aquest dimarts

Unai Emery ha comparegut davant els mitjans de comunicació abans de jugar aquest dimecres contra l'Alabés en la quarta jornada de lliga a l'Estadi de la Ceràmica.

El Villarreal afronta el partit després del 4 a 0 encaixat per l'equip al Camp Nou contra el Barcelona. El tècnic ha dit que, a hores d'ara, ja han passat el dol i que cal passar pàgina per a tancar la ferida, alçar el cap i retrobar-se amb la victòria.

La novetat més important per al partit és la baixa de Coquelin per una lesió muscular als isquiotibials de la cama dreta que es va fer en el partit contra el Barcelona, i que el mantindrà entre tres i quatre setmanes apartat de l'equip. Una absència que pot afavorir el retorn a la titularitat de Vicent Iborra. Pedraza, Chakla i Rubén Peña són dubte, encara que aquest últim ja s'ha entrenat al ritme dels seus companys.

Pel que fa al rival, l'Alabés és el penúltim classificat, i només ha sumat un empat en les tres jornades de lliga disputades fins ara. Per a Emery, el perill del conjunt basc està en el joc aeri i en les jugades a baló parat, sobretot per la presència dels seus dos davanters, Joselu i Lucas Pérez, als quals considera dos especialistes en aquest tipus de jugades.

Per acabar, el tècnic també s'ha referit a la possibilitat de fer algun moviment en els últims dies del mercat de fitxatges. Emery ha dit que no tanca la porta a l'arribada d'algun reforç mentre estiga obert el mercat. Fins i tot, no ha descartat la possibilitat que algun jugador groguet puga eixir de l'equip.

També et pot interessar

stats