Emery no vol sorpreses en Copa

L'eixida de Take Kubo del Vila-real podria ser oficial en les pròximes hores.

VÍDEO | Emery no vol sorpreses en Copa

El Vila-real torna a competir en la Copa del Rei aquesta vesprada al camp del Zamora (19:00 hores). Unai Emery alinearà un equip similar al que ja va eliminar el Leioa en la ronda anterior i espera comptar amb el nou fitxatge, Capoue, que està a l’espera de rebre el vistiplau burocràtic per a poder jugar.

L’entrenador groguet va afirmar en la roda de prensa prèvia al partit que la Copa és una competició “de sorpreses, i de segur que hi haurà”, però que treballarà perquè el Vila-real no en siga una.

Continuen sent baixa Alberto Moreno, Iborra, Mario Gaspar, Coquelin i Alcácer. Raúl Albiol i Pedraza no han format part de la convocatòria per decisió tècnica. Tampoc ha viatjat Kubo, a l'espera de confirmar-se la seua eixida.

El Zamora, de la Segona Divisió B, tindrà el suport de 2000 aficionats a l’estadi Ruta de la Plata, on es preveuen temperatures sota de zero a l’hora del partit.

La ràdio d'À Punt en farà la retransmissió en directe, amb la narració de Xavi Rubert dins del programa Des de la banda.

També et pot interessar