Emery no vol sorpreses en Copa

L'eixida de Take Kubo del Vila-real podria ser oficial en les pròximes hores.

VÍDEO | Emery no vol sorpreses en Copa

El Vila-real torna a competir en la Copa del Rei aquesta vesprada al camp del Zamora (19:00 hores). Unai Emery alinearà un equip similar al que ja va eliminar el Leioa en la ronda anterior i espera comptar amb el nou fitxatge, Capoue, que està a l’espera de rebre el vistiplau burocràtic per a poder jugar.

L’entrenador groguet va afirmar en la roda de prensa prèvia al partit que la Copa és una competició “de sorpreses, i de segur que hi haurà”, però que treballarà perquè el Vila-real no en siga una.

Continuen sent baixa Alberto Moreno, Iborra, Mario Gaspar, Coquelin i Alcácer. Raúl Albiol i Pedraza no han format part de la convocatòria per decisió tècnica. Tampoc ha viatjat Kubo, a l'espera de confirmar-se la seua eixida.

El Zamora, de la Segona Divisió B, tindrà el suport de 2000 aficionats a l’estadi Ruta de la Plata, on es preveuen temperatures sota de zero a l’hora del partit.

La ràdio d'À Punt en farà la retransmissió en directe, amb la narració de Xavi Rubert dins del programa Des de la banda.

També et pot interessar

stats