Emery: "És una decisió personal professional"

El president del Vila-real, Fernando Roig, afirma que els ha deixat "amb el peu canviat"

Unai Emery s'acomiada del Vila-real
Unai Emery s'acomiada del Vila-real

Unai Emery, un dels millors tècnics de la història del Vila-real, abandona el club groguet després de dos anys i mig en el club, un títol i haver arribat a una semifinal de Champions League.

Emery s'ha acomiadat de l'equip amb una roda de premsa acompanyat de Fernando Roig pare i fill, parts d'un triangle segons el tècnic basc que completava el malaguanyat José Manuel Llaneza.

El nou entrenador de l'Aston Villa anglés ha explicat que se'n va a un projecte atractiu i que ha hagut de prendre una decisió "personal professional".

Sobre la situació en què se'n va, Unai Emery ha dit que els "entrenadors hem de ser freds i calculadors" amb el seu futur professional. També ha enaltit la figura de la família Roig i el projecte que han fet durant tots aquests anys. "El Vila-real perdurarà, aquest és el projecte perfecte, el lloc idoni, el que jo he tingut ací és una casa", ha matisat.

Fernando Roig: "Ens ha agafat amb el peu canviat"

Abans de començar la roda de premsa, el president del Vila-real, Fernando Roig, ha volgut tindre unes paraules cap al tècnic basc. Roig ha mostrat tot el seu afecte a Unai Emery.

No obstant això, no ha deixat de mostrar la seua sorpresa amb la decisió i amb el que pot ocórrer en el futur més pròxim de l'equip. "Ens ha agafat amb el peu canviat", ha dit. "Ha sigut fotut per a nosaltres, però amb les adversitats i canvis agafem més força", ha finalitzat.

També et pot interessar

stats