Emery té un excés de jugadors a la davantera

L'arribada de Morales i l'ascens de jugadors del planter fan que el tècnic haja de decidir eixides

El Vila-real té excés de davanters

Moltes seran les cavil·lacions que haurà de fer Unai Emery per a aclarir l'overbooking de davanters. Amb l'arribada del comandant Morales, i si Nicolas Jackson i Àlex Baena del filial pugen al primer equip, el tècnic pot tindre fins a 9 atacants.

Intocable, Gerard Moreno, jugador referent de l'equip i que s'espera plenament recuperat per a marcar el rumb del submarí. Morales, com a reforç desitjat pel tècnic té plaça, encara que com a nouvingut s'ho haurà de treballar.

La progressió de Yéremi Pino és inqüestionable, sobretot després d'haver d'assumir galons la temporada passada per les baixes. Tot i que els rumors sempre assetgen Samu Chuckweze només eixirà per una xifra important. A partir d'ací comença el joc dels descartats. Danjuma somia eixir cap a la Premier League. Un desig que va començar fort i sembla desunflar-se, però, en cas de fer-se realitat, rebaixaria la massa salarial. 

Una meta a la qual podria contribuir Alcácer, que vol continuar com a groguet tot i no entrar en els plans del tècnic. No ha sigut fàcil l'adaptació de Boulayé Dia, la seua eixida cedit o traspassat es descarta.  

També et pot interessar

stats