Emery recupera Pau Torres però perd Estupiñán

El defensa ha rebut l'alta mèdica aquest dimarts.

Entrenament del Vila-real a la Ciutat Esportiva
Entrenament del Vila-real a la Ciutat Esportiva / À Punt Esports

El Vila-real encara el tram decisiu de la temporada. La pròxima setmana visita un rival directe per a entrar en posicions europees com és el Granada i disputa el partit d'anada dels quarts de final d'Europa League.

Així, Unai Emery, ja pot comptar amb Pau Torres, que s'ha entrenat amb el grup i ha rebut l'alta mèdica de la lesió a l'abductor que va patir fa dos setmanes en el partit contra el Dinamo de Kíev.

A qui també s'espera és a Francis Coquelin. El francés també ha tornat a entrenar-se amb el grup després de quasi dos mesos lesionat, però encara no té l'alta mèdica.

La mala notícia del dia és la lesió de Pervis Estupiñán. A l'equatorià li ha passat factura el virus FIFA i ha hagut d'abandonar la concentració de la selecció després de lesionar-se abans de l'últim partit contra Bolívia. Estupiñán se sotmetrà a proves per a determinar l'abast de la lesió.

L'altra mala notícia és Asenjo. El porter espanyol també té molèsties musculars i es tractarà per intentar recuperar-se el més prompte possible.

També et pot interessar

stats