Emery qualifica de "gran repte" el duel contra el Getafe

El submarí groguet navega a velocitat de creuer buscant la quarta victòria consecutiva.

VÍDEO | Emery qualifica de "gran repte" el duel contra el Getafe

El submarí groguet navega amb velocitat de creuer buscant la quarta victòria consecutiva. Aquest matí han saltat a la gespa de la Ciutat Esportiva en l'última sessió preparatòria abans de viatjar a Madrid. Demà a les dues de la vesprada tindran davant un Getafe molt competitiu. Emery, en roda de premsa, ha destacat les qualitats i els números de l'equip madrileny i del seu entrenador, José Bordalás. "Els seus equips són molt competitius, tenen una idea de joc molt marcada i amb jugadors de qualitat. L' exigència cap als seus jugadors sempre és molt alta", ha comentat el tècnic.

Emery ha assenyalat que una de les claus estarà a superar les seues línies, que acostumen a estar molt avançades, "i no és fàcil ja que corren molt bé cap enrere i també ho fan cap a la teua porteria amb jugadors verticals d'alta intensitat.

Una altra de les claus seran els duels. L'entrenador està convençut que és impossible evitar els duels amb un equip que busca el contacte, però conscients d'aquesta dificultat, els jugadors afronten el partit com un gran repte, amb una preparació mental alta i desitjosos d'arribar a la parada de seleccions amb aquesta victòria que consolide la confiança del equip.

També et pot interessar

stats