Emery:" Si guanyem a Vigo, continuarem en la lluita amb els grans"

L'entrenador del Vila-real ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del partit contra el Celta de Vigo.

VÍDEO | Emery:" Si guanyem a Vigo, continuarem en la lluita amb els grans"

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del partit contra el Celta de Vigo, a Balaídos, que es juga divendres a les 21 hores.

Per al tècnic, el Vila-real, a hores d'ara quint en la taula, després començar l'any amb una victòria en lliga i una altra en copa, afronta el partit amb l'objectiu de sumar un tercer triomf que li permeta trobar la regularitat en els resultats i mantindre's en la lluita amb els grans pels llocs europeus.

Respecte a les baixes celtistes de Tapia, Nolito i , sobretot, la de Iago Aspas, Emery creu que el Celta té jugadors importants per a suplir-los. Una de les claus del partit per al tècnic serà saber combatre la intensa pressió dels gallecs, que venen de perdre contra el Reial Madrid en la Lliga i de caure en la copa contra l'Eivissa.

Pel que fa als lesionats, Mario, Alberto Moreno i Vicent Iborra, són baixa; com també Alcácer, tot i que ja ha començat a entrenar-se amb el grup. Coquelin podria entrar en la convocatòria si es confirma l'evolució positiva dels ultims dies. El que sembla que sí que s'estrenarà en Lliga, després d'haver debutat en la Copa, serà l'últim fitxatge dels groguets, Etienne Capoué.

Sobre la possible eixida de l'equip de Kubo, Emery ha dit que a hores d'ara només compta amb els jugadors que estan centrats al 100% en el Vila-real

El partit contra el Celta de Vigo a Balaídos es juga demà a les 21 hores i el podran seguir en directe per la ràdio d'À Punt en el programa 'Des de la banda'.

També et pot interessar

stats