Emery, amb ganes per al derbi contra el Llevant

El tècnic Unai Emery ha parlat hui en roda de premsa prèvia al partit de dissabte a les 14:00 hores contra el Llevant UE a l'Estadi de la Ceràmica. Els groguets tindran les baixes ja conegudes d'Alberto Moreno, Iborra, Mario Gaspar, Coquelin i Alcácer, i és dubte per unes molèsties Juan Foyth, que estava ocupant el lloc d'Iborra al mig del camp. El derbi arriba després de la derrota al Sánchez Pizjuán, que els va fer perdre la quarta plaça en favor del Sevilla. Per això el partit serà tota un

Emery, amb ganes per al derbi contra el Llevant
31 de desembre 2020 - 14:30

El tècnic Unai Emery ha parlat hui en roda de premsa prèvia al partit de dissabte a les 14:00 hores contra el Llevant UE a l'Estadi de la Ceràmica. Els groguets tindran les baixes ja conegudes d'Alberto Moreno, Iborra, Mario Gaspar, Coquelin i Alcácer, i és dubte per unes molèsties Juan Foyth, que estava ocupant el lloc d'Iborra al mig del camp. El derbi arriba després de la derrota al Sánchez Pizjuán, que els va fer perdre la quarta plaça en favor del Sevilla. Per això el partit serà tota una prova per a no despenjar-se de la lluita pels llocs Champions. Enfront estarà un Llevant que arriba en un bon moment i visitarà La Ceràmica amb la moral alta.

El tècnic basc també s'ha referit a Capoue. El francés, procedent del Watford, ha centrat totes les mirades en l' entrenament de hui, on ha tingut una primera presa de contacte amb els nous companys. És un jugador amb experiència: de fet acumula 180 partits en la Premier League. Ha firmat per dues temporades i mitja, fins al juny del 2023, en un traspàs per 2 milions d' euros.

També et pot interessar

stats