Emery confirma la baixa d'Albiol per al debut en la Conference League

Tampoc estaran Danjuma, Alberto Moreno, Foyth i Pepe Reina

El tècnic del Vila-real, Unai Emery
El tècnic del Vila-real, Unai Emery

Important contratemps per al Vila-real d'Unai Emery, que no podrà comptar amb el defensa Raül Albiol —que no s'ha pogut entrenar amb el grup aquest dimecres—, ja que no ha passat bona nit i s'ha sentit indispost per a poder exercitar-se.

La del central se suma, així, a les baixes de Pepe Reina, amb un colp al maluc, i a la de Foyth, Danjuma i Alberto Moreno, que continuen recuperant-se de les seues respectives lesions.

Tot i això, el submarí espera aconseguir la victòria a casa en el debut en la Conference League, contra un conjunt molt inferior com el Lech Poznan polonés, que arriba després de perdre la seua eliminatòria de Champions League i superar tres prèvies de Conference per a estar en la competició.

Per a Emery aquest partit suposa una il·lusió més, pel fet d'estar jugant a Europa, i espera que siga un camí bonic de recórrer. El tècnic basc té clar que l'objectiu és obtindre la primera posició del grup i continuar les bones sensacions que tenen en Lliga, on es mantenen imbatuts en les quatre jornades que ja s'han jugat.

També et pot interessar

stats