Emery confirma que Alberto Moreno entre en la convocatòria set mesos després

L'objectiu del tècnic és finalitzar com a primers de grup

El tècnic del Vila-real, Unai Emery
El tècnic del Vila-real, Unai Emery

El Vila-real juga aquest dijous el tercer partit de la fase de grups de la Conference League a casa contra l'Austria Viena. Un xoc que servirà a Unai Emery per a continuar fent rotacions, com ja és costum en competició europea aquesta temporada, però que, com ell ha dit, podria servir per a la reaparició d'Alberto Moreno després de la seua greu lesió fa set mesos.

El sevillà ja fa diverses setmanes que s'exercita i, de fet, ja ha tornat amb el grup i ha rebut l'alta mèdica, una gran notícia per al submarí que recupera un dels que estava sent dels millors jugadors la temporada passada, fins al seu contratemps.

El tècnic basc continua amb la seua idea de finalitzar com a primers de grup i, una victòria deixaria molt encarrilada aquesta situació, i quasi assegurada la classificació per a la següent ronda.

Un dels punts clau i que Emery ha agraït a tota l'afició és el fet que la gent s'està desplaçant en massa a València, concretament a l'estadi Ciutat de València per a veure els partits de l'equip, ja que no es poden disputar a l'estadi de la Ceràmica per les obres. "Per a nosaltres és molt important veure molt de groc al camp", ha afirmat.

També et pot interessar

stats