Elx-Vila-real: duel de desigualtats

Els franjaverds volen aprofitar la debacle copera del submarí.

Els jugadors de l'Elx celebren un gol
Els jugadors de l'Elx celebren un gol / Twitter: @elchecf

L'Elx i el Vila-real s'enfronten a l'Estadi Martínez Valero en un duel marcat per dos equips amb aspiracions molt diferents. D'una banda, l'Elx, que vol continuar incorporant els reforços a la disciplina franjaverda, buscarà guanyar per a intentar eixir del pou del descens. L'equip té, en aquests moments, 19 punts, i es troba a només dos unitats de la salvació que marca l'Osasuna, que en té 21.

La crisi institucional de l'equip ve marcada per la xiulada per part dels aficionats que s'espera als voltants de l'estadi per a protestar contra la gestió del club i de l'entrenador Jorge Almirón.

Almirón, que encara no pot comptar amb el nou fitxatge, el lateral Helibelton Palacios, també tindrà les importants baixes de Barragan, Verdú i Tete Morente per acumulació de targetes, que se sumen a la de Fidel, que no s'ha recuperat de les molèsties musculars.

Per la seua banda, el Vila-real, cinqué classificat, necessita la victòria per no desenganxar-se de les posicions que donen accés a disputar la Champions League la pròxima temporada. El partit posarà a prova la moral d'un equip que va patir una debacle en ser eliminat de la Copa del Rei aquest dimecres pel Llevant en l'últim minut de la pròrroga.

Però per si no fora prou, l'infermeria està plena de lesionats. Cinc són de llarga durada: Alberto Moreno, Iborra, Mario, Samu Chukwueze – operat ahir del pubis i fora de combat durant un mes–, i Peña, quasi el mateix període per una lesió als isquiotibials. Tres més són dubtes: Yeremi Pino, Capoue i Moi Gómez. Tots, a l'espera de les sensacions després de l'entrenament d'aquest divendres.

La gran esperança radica en l'efecte Gerard Moreno. Aquesta setmana ja ha estat entrenant amb el grup, però Emery no va voler forçar-lo a jugar contra el Llevant.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:30 h, amb la narració de Raül Pina i els comentaris de Xavi Valls i David de la Hera.

També et pot interessar

stats