Lucas Boyé desequilibra el derbi (1-0)

L'Elx suma tres punts que l'allunyen del descens contra un Vila-real que no acaba d'enganxar-se a Europa

Boyé celebra el gol
Boyé celebra el gol / Manuel Lorenzo (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
15 de gener 2022 - 17:14 Actualitzat: 16 de gener 2022 - 17:05

L'Elx s'ha endut un derbi contra el Vila-real molt igualat, que ha decidit un gol de Lucas Boyé a les acaballes del partit (1-0). L'equip de Francisco ha sumat la segona victòria seguida en Lliga, que l'allunya a cinc punts de la zona de descens, mentre que el d'Emery continuarà una jornada més fora dels llocs que donen accés a jugar competició europea la temporada que ve. 

L'equip franjaverd ha incomodat els groguets amb una forta pressió, que els ha deixat sense idees, incapaços de connectar amb el seu atac. De fet, la primera part, que han jugat amb molta intensitat, ha acabat sense cap llançament entre els tres pals de cap dels dos equips. 

En la represa, el Vila-real ha aprofitat el cansament dels il·licitans per a gaudir de les primeres ocasions de gol, sobretot en peus de Yéremi Pino. Però la veritat és que els groguets no s'han trobat còmodes en cap moment i no han aprofitat les poques oportunitats que han tingut. L'entrada de Lucas Boyé, que tornava a jugar vora un mes després, ha resultat decisiva. El davanter argentí ha aconseguit l'únic gol del partit quan millor estaven els d'Emery en aprofitar una errada en l'eixida de la pilota per a batre Rulli.

Aquesta victòria i l'aconseguida contra l'Espanyol dilluns donen aire a un Elx que, amb 22 punts, s'escapa de la zona de perill. El Vila-real, en canvi, veu frustrades les seues aspiracions europees amb la primera derrota en sis jornades. 

També et pot interessar

stats