L'Elx viu de renda i guanya el Vila-real B

Un gol de Fidel de penal en la primera part ha sigut suficient per a aconseguir la victòria

Els jugadors de l'Elx celebren el gol de Fidel

Elx i Vila-real B han disputat un partit amb dues fases molt diferenciades, però un guanyador clar.

La primera ha sigut per a l'equip local. L'Elx ha anat a pel partit des del principi. Domini, ocasions i, finalment, un gol que ha arribat molt prompte. En el minut 9 una manotada dins de l'àrea per part d'un jugador del Vila-real B ha finalitzat en penal, el qual Fidel ha aprofitat per a fer 1-0 en el marcador.

Amb aquest resultat, l'Elx ha mantingut la possessió, però no les ocasions; el marcador ha arribat al descans amb la victòria local.

La segona part ha sigut totalment al revés. El Vila-real B ha fet canvis i ha modificat el sistema a un 4-4-2 que, amb contundència, a poc a poc, ha aconseguit una autoritat que no s'havia vist en la primera.

No obstant això, els gols no acabaven d'arribar. Ni Rodri ni Ontiveros, que ha disparat al travesser, han pogut foradar la porteria d'Edgar Badia.

A la fi, victòria per a l'Elx, que aconsegueix la primera victòria de la temporada i ja comença a mirar a la part alta de la classificació.