Elx i Vila-real B aspiren a la part alta

Amb set jornades per a acabar el campionat en la Segona B, els set equips valencians busquen millorar en la classificació.

L'Hèrcules rep el Mallorca al Rico Pérez
L'Hèrcules rep el Mallorca al Rico Pérez / Hèrcules CF

Queden set jornades per a acabar el campionat en la Segona B. Els set equips valencians busquen millorar en la classificació.

En la part alta, L'Elx ha recuperat la segona plaça després de quatre mesos i juga a Saragossa contra l'Ebro, equip que en casa ha guanyat al Cornellà i al Mestalla. Des que Pacheta ha arribat a la banqueta il·licitana, l'Elx només ha cedit un punt en tres partits.

Un punt per davall en la classificació està el Vila-real B. El tercer classificat juga contra el Lleida, cinqué a només tres punts. Dos equips amb dinàmiques molt diferents. El filial groguet està quatre jornades sense guanyar i amb un gol marcat. El conjunt català és el millor de la segona volta, encara que baixa com a visitant.

L'Hèrcules esgota les possibilitats

L'Hèrcules rep al Rico Pérez el rival més difícil, el líder, el Mallorca. L'entrenador, Visnjic, i els jugadors creuen que encara és possible enganxar-se a la promoció d'ascens. Tot passa per una victòria contra el conjunt balear, que està quatre partits sense guanyar.

El València Mestalla viatja a Formentera. Està a 6 punts de la lligueta d'ascens. Un bon resultat els acostaria al llocs capdavanters.

Després d'aconseguir al Clariano els tres punts contra l'Elx, l'Ontinyent només ha tret un punt de nou possibles i no ha marcat en els últims tres partits. Aquesta jornada els visita el cuer, Deportivo Aragón, que no ha guanyat cap partit fora de casa en aquesta lliga.

L'Atlètic Saguntí està a set punt de la zona de descens i travessa una línia negativa de resultats sense conéixer la victòria en quatre partits. Rep el Peralada, un equip amb bons guarismes en la segona volta. Un victòria asseguraria el Saguntí en la part mitjana de la classificació.

L'Alcoià lluita per eludir el descens

L' Alcoià viu una situació que semblava impensable fa dos mesos. Està només a quatre punts de la zona de descens. La falta de gol i els mals resultats en casa han sigut la causa. El nou tècnic i tercer entrenador de la temporada, Mario Barrera, encara no coneix la victòria. A El Collao juguen un partit difícil contra el Sabadell, que dirigeix l'extècnic blanc-i-blau, Toni Seligrat. El conjunt arlequinat només ha perdut quatre partits fora de casa en tota la Lliga. L'Alcoià intentarà trencar la ratxa negativa a El Collao, on no guanya des del 5 de novembre.

També et pot interessar

stats