L'Elx rescata un punt contra el Valladolid (1-1)

L'equip franjaverd ha empatat en el minut 96 a un equip atrinxerat en defensa

Tete Morente celebra un gol en el temps afegit
Tete Morente celebra un gol en el temps afegit / Manuel Lorenzo (Agència Efe)

El partit no començava bé per a l'Elx. El Valladolid arrancava el duel més enèrgic, motiu pel qual el canadenc Larin marcava el primer gol per als val·lisoletans al minut 3, en un llançament que desviava Magallán a la porta d'Edgar Badía.

Tot seguit, Lucas Boyé tenia l'empat en les seues botes en una contra, però una estirada d'Asenjo evitava l'igualada.

A mesura que passaven els minuts, el domini il·licità es feia més aclaparador. L'argentí Boyé no parava de desperdiciar ocasions, tant de cap como fabricant-se les jugades amb el peu.

A la represa, l'ímpetu dels palmerers reduïa al Valladolid, amb advantatge al marcador, a atrinxerar-se en defensa.

L'entrada d'un incisiu Raúl Guti per Gumbau donava als locals més arribades a la porta val·lisoletana. L'argentí i l'aragonés creaven més de 10 ocasions entre les 24 de l'equip il·licità, 10 d'elles entre els tres pals.

Semblava que la pólvora estava mullada fins que Tete Morente transformava el gol de l'empat en el minut 95 en un remat contundent aprofitant un rebuig en defensa d'El Yamiq.

Inclús en el mateix descompte, Boyé i Guti tenien tres ocasions més per donar la volta al marcador, mentre el Valladolid es quedava amb tres homes menys en el camp: dos per expulsions de Roque Mesa i Hongla.

Un empat meritori per a l'Elx, però que no resulta suficient, ja que els franjaverds es troben massa afonats amb tretze punts com a cuers en la taula.  

També et pot interessar

stats