El València s'abraça a la permanència (0-2)

Lino i Verdú en porteria pròpia han fet els gols de l'equip valencianista en la primera part

Gayà i Cavani s'abracen després del segon gol del València

El València fa un pas de gegant per a aconseguir la permanència després de superar l'Elx al Martínez Valero per 0-2.

Un partit en què la possessió ha sigut de l'equip franjaverd, però l'efectivitat l'ha posat el club de Mestalla.

De fet, la primera ocasió ha sigut per a l'Elx, però el xut de Pere Milla no ha trobat porteria sense que Mamardashvili haguera de lluir-se. Tan sols un minut més tard Nico González ha rematat al travesser un centre de córner. Era el preludi d'allò que estava encara per a arribar.

En el minut 18, Cavani ha prolongat una pilotada llarga de Mamardashvili que Lino ha aprofitat per a colar-se entre la defensa de l'Elx i avançar l'equip valencianista en el marcador. L'afició valencianista animava.

El València respirava i ha començat a sentir-se encara més còmode amb la defensa molt ben posicionada. Una muralla de cinc defenses que evitava les passades interiors i rebutjava amb suficiència els constants centres des de les bandes de l'Elx.

Però quan pareixia que els dos equips anirien al descans amb l'avantatge mínim, ha arribat la sentència. Gonzalo Verdú toca lleugerament un centre ras de Gayà i bat, sense voler, Édgar Badia que no ha pogut fer res.

Amb el 0-2, la segona part no ha deixat de ser més que un monòleg de la possessió de l'Elx que, sense profunditat i sense idees ha consumit el temps i ha deixat passar un partit més dels pocs que li queden en Primera Divisió aquesta temporada.

Per la seua banda, el València respira, però encara no ix del descens per tindre perdut l'enfrontament directe amb l'Almeria. Pròxim partit, dijous a Mestalla contra el Valladolid.